SIMPLEF OY AUTOMATISOI KUNTIEN TALOUSJULKAISUT

Etsitkö ratkaisuja kunnan tai kaupungin talouspuolen prosesseihin? Mikäli etsit, olet oikeassa paikassa. Simplef Oy haluaa helpottaa ja automatisoida kunnan talouspuolen töitä, jotta kunnat ja kuntien työntekijät voisivat onnistua paremmin muuttuvassa ympäristössä.

Tällä hetkellä pääpaino on kuntien ja kaupunkien talousjulkaisuiden automatisoinnissa. Eli talousarvioiden, tilinpäätösten sekä osavuosikatsausten automaattisessa kokoamisessa. Tekstisisältö täytyy valitettavasti edelleen tuottaa itse, mutta esimerkiksi taulukot ja kaaviot saadaan jo luotua automaattisesti järjestelmästä kuin järjestelmästä. Lisäksi tulosalueiden tekstit ja tavoitetaulukot saadaan kerättyä ja muotoiltua tehokkasti muutamalla napin painalluksella, joten talouden asiantuntijoiden ei tarvitse keskittyä tietojen kopiointiin ja liittämiseen.

Omien kokemustemme perusteella kunnan talousosastolta vaaditaan paljon. Esimerkiksi talousarvion luominen voi ensisilmäyksellä näyttää yksinkertaiselta vuosittain toistettavalta rutiinityöltä, mutta todellisuudessa se sisältää paljon erilaisia yksityiskohtia ja kymmenien henkilöiden osallistumista. Lisäksi aikataulu on yleensä tiukka ja prosessin alkupäässä tulee helposti ylimääräisiä viivästyksiä. Jotta kunnan talousosastolla on mahdollisuus onnistua talousarvion koonnissa, se tarvitsee avukseen nykyaikaiset työkalut. Tähän tarpeeseen myös Simplef Oy on kehittänyt Talousjulkaisut-työkalun.


SIMPLEF OY:N TAUSTA

Simplef Oy on vuodesta 2017 automatisoinut eri toimialojen prosesseja yksinkertaisin työkaluin. Tällä hetkellä keskitymme kuntien ja kaupunkien talouspuolen työtehtävien automatisointiin, mutta meillä on yli sadan projektin verran kokemusta myös muiden toimialojen ratkaisuista. Mikäli etsin itsellesi räätälöityä työkalua muuhun kuin kunta-alalle, voit olla meihin yhteydessä. Vaikka emme välttämättä itse ehdi ratkaisuasi toteuttaa, voimme auttaa sinua löytämään tekijän yhteistyöverkostostamme.


Lue lisää ratkaisuista

Kumppanuudet

Asiantuntija esimerkiksi taloushallinnon tehtäviin.

Kunta-alan työkalut

Työkaluja kunnille ja kaupungeille rutiinitöiden automatisoimiseksi.

Muut työkalut

Microsoft Exceliin räätälöityjä työkaluja, konsultointia sekä koulutusta.