Muut ohjelmistotyökalut

Muut ratkaisut.


Järkevä hinnoittelu

Tuntihinta, kiinteä hinta tai yhdistelmä sopimuksen mukaan.

Valmista tunneissa

Toteutuksen tyypillinen kesto on 5-50 työtuntia.

Valmista nopeasti

Ohjelmointia vaativat työkalut toteuteaan kustannustehokkaasti.

Luotettavaa laatua

Ohjelmointiprojekteja jo 100 asiakkaalle vuodesta 2017 alkaen.


Python-ohjelmointi

Python on yleiskäyttöinen ohjelmointikieli, jolla voidaan automatisoida työtehtäviä, käsitellä dataa eri muodoissa ja tehdä data-analyyseja. Yksittäisten räätälöityjen työkalujen luomiseen Python ei välttämättä ole tarpeeksi kustannustehokas, mutta suuren datamäärän käsittelyssä tai isomman sovelluksen osana Python on yleensä Exceliä ja VBA:ta selvästi tehokkaampi.

Microsoft Word

Erilaisten lomakkeiden ja dokumenttien luominen ja viimeistely sujuu tehokkaasti ja tyylikkäällä lopputuloksella. Asiakasprojekteina toteutettu mm. hinnastojen, rakennusalan sopimuspohjien sekä tilinpäätösten yhtenäistämistä. Myös Wordin päälle on mahdollista ohjelmoida VBA:n avulla, joten luultavasti ideasi pystytään kyllä toteuttamaan.

Google Sheets

Taulukkolaskentasovellus Google Sheets on Microsoft Excelin lähisukulainen. Molemmat ohjelmat toimivat suunnilleen samalla logiikalla, joten asiakkaille tehdään toisinaan raporttipohjat ja laskennat suoraan selaimessa toimivaan Google Sheetsiin. Silloin kun työkalun tekemiseen riittävät taulukkolaskentaohjelman kaavat ja muut ominaisuudet, Excelin tilalla voidaan käyttää myös Google Sheetsia.