Blogi

Tuote: Excel-tiedosto 2.0

Simplef Oy:n tuotekehitysosasto on alkuvuoden 2020 aikana kehitellyt erilaisia yleiskäyttöisiä ja kustannustehokkaita työkaluja esimerkiksi verottajan ilmoitusten ja kirjanpidon puolittaiseen automatisointiin. Uusimpana tuotteena tuotekehitysputkesta on nyt pullahtanut ulos työkalu, jonka työnimenä on kulkenut Excel-tiedosto 2.0.

Excel-tiedosto 2.0 on tuote, joka nostaa Excelin käytettävyyden täysin uudelle tasolle. Tiivistettynä kyse on jokaiselle yritykselle soveltuvasta työkalusta, joka on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Excel on tehokas ja monipuolinen työkalu, mutta siinä on omat puutteensa. Yksi iso ongelma on tähän saakka ollut käyttöliittymä ja peruskäyttäjän mahdollisuus sekoittaa tiedosto ja kaavat (kaavojen päälle kirjoittaminen, teksti päivämäärän paikalle, sarakkeiden lisäykset). Tiedot on tietenkin voinut lukita, mutta tällöin myös monta tarpeellista ominaisuutta on hävinnyt tai hankaloitunut (tietojen lajittelu, rivien lisääminen ja poistaminen). Excel-tiedosto 2.0 poistaa nämä ongelmat, sillä sen avulla pystyy helposti valitsemaan, mihin soluihin ja sarakkeisiin voi syöttää mitäkin arvoja.

Isona puutteena on myös ollut kalenterivalikon puuttuminen, jolloin päivämääriä on ensin täytynyt katsoa erillisestä kalenterista ja tämän jälkeen syöttää taulukkoon. Ja yhtä lailla Excelin oma vetovalikko on ollut hankalakäyttöinen varsinkin isoilla vaihtoehtojen määrillä. Excel-tiedosto 2.0:ssa nämä ongelmat on ratkaistu erikseen räätälöidyillä valintaruuduilla.

Kokonaisuus on viimeistelty huolellisesti: valintaruudut aukeavat oikeaan kohtaan ruutua, virheellisten valintojen riski on minimoitu, ulkoasu on nykyaikainen, käyttö on helppoa ja intuitiivista. Lisäksi työkalun asetukset ja valinnat on tehty helppokäyttöisiksi, joten käyttö ja muokkaus eivät vaadi ollenkaan ymmärrystä esimerkiksi VBA-ohjelmoinnista/makroista.

Katso esittelyvideo alta:

 

Kertaostoksella työkalua voi hyödyntää yrityksen käytössä niin paljon kuin haluaa, joten hankinta maksaa itsensä nopeasti takaisin esimerkiksi säästyneellä ajalla ja vähentyneillä virheillä. Excel-tiedosto 2.0 tarjoaa oikotien käytettävyyden nostamiseen suoraan sellaiselle tasolle, jolla edes ammattilaiset eivät ole tähän mennessä olleet.

Hinta: 350 euroa + alv 24 %

Lisätiedot: Martti Luotonen, 040 7626 567, martti.luotonen@simplef.fi